graffiNOVINY

Podepsaná smlouva o spolupráci

25.10.2016

Společnost Graffin podepsala s japonskou firmou Miyakoshi distribuční smlouvu pro semirotační ofsetové tiskárny na výrobu etiket, nálepek,atd. V ofsetovém tisku úspěšně spolupracovala na vývoji se společností KOMORI.

Společnost Miyakoshi vyvinula mnoho druhů tiskových systému, jako jsou komerční tiskové stroje, zpracovatelské stroje, ofsetové stroje, semirotační stroje a další, v závislosti podle trendu trhu. Na vývoj a flexibilnost má nejvýznamější právě odvětví Miyakoshi corporate identity, která zkoumá nejnovější technologie a potřeby nejen zákazníků, ale i jejich potencionálních klientů na trhu.

V dubnu 2015 otevřela společnost v Evropě svojí dceřinou společnost Miyakoshi Europe SL. Díky tomu Miyakoshi na evropském kontinentě zajistila solidní servis a prodejní sítě umožňující přístup do každé evropské země. Mohou vyslat náhradních díly a servisní techniky do 24 hodin od požádavku zákazníka. Zatím staví podstatnu podnikání, zejména ve Francii a jihoevropských oblastech, především ve Španělsku.